Forsiden
norskdansksvenskaenglishhrvatski

Lägenhet i fantastiska Bol på ön Brac (0355-C)
Stor privat terrass och utearal på 30 m2, med panoramautsikt, pool, och gångavstånd till en av de vackraste stränderna i Kroatien
Ref.nr0355-CPris EUR291.000
OmrådeBracTypNy lägenhet
Storlek kvm105ParkeringGarage
Antal sovrum2Antal badrum2
Avstånd till havet 200 mAvstånd till by 200 m

LÄGENHETEN
Sea Homes presenterar nu denna vackra lägenheten i den andra byggfasen i ett projekt som vi ser som ett av de mest spännande byggprojekten längs den Dalmatiska kusten. Projektet består av totalt tre mindre hus med lägenheter, som alla får panorama-utsikt mot den pittoreska lilla hamnen i Bol och havet utanför. Från flera av lägenheterna är det till och med utsikt ut mot "Zlatni Rat" som är en av de mest kända stränderna i Adriatiska havet.

Lägenheten är generöst dekorerad med den lokala vita kalkstenen, svart smide och flera andra naturmaterial av hög kvalitet. Designen av projektet är i en modern stil med inspiration från traditionell medelhavs-byggstil.

Alla lägenheter i projektet har mycket stora ytor på terrasser och balkonger, tillgång på en gemensam pool, privat garage och föråd. Med sådana ytor utomhus finns det gott om plats för både solstolar, utomhus matgrupp och grill.

Se planritningen för denna lägenheten...

OMRÅDET
Bol, en liten charmerande fiskeby vid havet, är den äldsta bosättningen på ön Brac. Bol är känt för sina vackra stränder, speciellt den berömda stranden "Zlatni Rat".

Bol är ett paradis för windsurfare. Bol är också känt för fantastiska dykmöjligheter, cykling och klättring. Tennis, fotball, volleyboll och basket är också populära aktiviteter. Här finns många kafeer, barer och nationella och internationella gourmet-restauranger och lokalt vin av hög kvalitet. Bol har något för alla!

Upplev mer av Brac...

Tillägg till köpesumman: obligatoriska statliga omkostnader och mäklarprovision i Kroatien. Med förbehåll om prisändringar och eventuella fel.

Sök efter andra objekt...

Ladda ner gratis köpsguide!
Ladda ner gratis köpsguide!
Läs om våra tjänster!
Läs om våra tjänster!
Kom på visning!
Kom på visning!
Ta kontakt!
Ta kontakt!
Få senaste nytt!
Få senaste nytt!