Forsiden
norskdansksvenskaenglishhrvatski

Ny lägenhet i småhus i Makarska (6820-P1/B1)
I ett mindre lägenhetshus med trevliga lägenheter och stora terrasser med fin panoramautsikt över Makarska stad
Ref.nr6820-P1/B1Pris EUR152.000
OmrådeMakarska RivieraTypNy lägenhet
Storlek kvm56ParkeringParkeringsplats
Antal sovrum2Antal badrum1
Avstånd till havet 500 mAvstånd till by 300 m

LÄGENHETEN
Projektet består av tre mindre hus med 5-6 lägenheter per hus. Husen är under uppbyggnad och är planlagt färdiga under av året. Många av lägenheterna i projektet får en vacker utsikt ned mot Makarska och havet utanför. Husen är omgivna av vackra planterade samlingsplatser med möjligheter att placera en utegrill i trädgården.

Lägenheterna blir uppförda i en generellt hög standard med trägolv i sovrum och kakel i kök, badrum och hall. Lägenheterna varierar i storlek från ett till två sovrum. De största terrasserna är i någon av lägenheterna i underkant av 20 kvm.

Se planritningen för denna lägenheten...

OMRÅDET
Makarska Riviera, och speciellt staden Makarska, är något av Kroatiens mest spektakulära områden. Här finner besökaren en unik kombination av kristallklart vatten, vita rullstensstränder, ljusgrön pinjeskog i fjällsluttningarna och den vita kalkstenen som utgör Biokovo nationalpark. Makarska är i också en välutvecklad semesterort med ett stort utbud av restauranger och kafféer, bland annat längs promenaden i hamnen och i gränderna i den gamla stadsdelen.

Makarska har en central belägenhet i Dalmatien med en liten hamn med direkta färjeförbindelser till öarna utanför kusten samt goda förbindelser via kustvägen till Split eller den nya motorvägen till Zagreb och övriga Europa. Makarska är också ett bra utgångspunkt för att utforska andra delar av Dalmatien med buss eller hyrbil.

Upplev mer av Makarska Riviera...

Tillägg till köpesumman: obligatoriska statliga omkostnader och mäklarprovision i Kroatien. Med förbehåll om prisändringar och eventuella fel.

Sök efter andra objekt...

Ladda ner gratis köpsguide!
Ladda ner gratis köpsguide!
Läs om våra tjänster!
Läs om våra tjänster!
Kom på visning!
Kom på visning!
Ta kontakt!
Ta kontakt!
Få senaste nytt!
Få senaste nytt!