Forsiden
norskdansksvenskaenglishhrvatski

Våra visningar
Vi genomför visningar av våra fastigheter i Kroatien, som vi tror kommer att passa våra kunders önskemål och behov, beroende på kundens egna specifikationer. En typisk visningstur med oss varar normalt i en till tre dagar och inkluderar både visning av relevanta hus och lägenheter, och ett litet smakprov på områdets kultur och egenart.

 
Det är viktigt att hitta en bostad, som uppfyller det mesta möjliga av önskningar och förväntningar, men det är också mycket viktigt att finna ett område man tycker bra om och önskar använda som semesterställe år efter år. För att ha maximal flexibilitet och möjlighet till att anpassa visningsprogrammet till varje enskild kund, genomför Sea Homes bara individuella visningar av både nya och äldre, hus och lägenheter.

Detta betyder att vi genomför visningsturer med bara en kund (par/familj/vänner) åt gången. På våra visningar visar vi både nya projekt och våra Resale objekt. Som resultat kan vi anpassa visningen till våra enskilda kunders prioriteringar och önskemål. Varje visningstur vi gör är därför unik och du kan maximalt utnyttja din tillgängliga tid i området.

En typisk tredagars visningstur med oss kan se ut så här;

Dag 1 - Visning av relevanta hus/lägenheter
Vi möter dig på avtalat ställe i området, som du primärt är intresserad av. Tillsammans med Sea Homes´ samarbetspartner på platsen, som är en lokal fastighetsmäklare, går vi igenom det aktuella utbudet av egendomar och prioriterar vilka som ska besökas under visningsturen. Därefter används resten av dagen till att besöka de utvalda fastigheterna.

Dag 2 - Återbesök av prioriterade hus/lägenheter
Vi besöker ytterligare några av de utvalda objekten och om så önskas gör vi återbesök vid ett litet urval av prioriterade fastigheter, som vi har sett tidigare på visningsturen. På kvällen är det förhoppningsvis tid över till lite egen utforskning av området.

Dag 3 - Eventuell start av köpsprocessen
För kunder som tar beslut om att investera i en egendom i Kroatien medan de är i området, tar vi de första stegen i köpsprocessen redan före hemresan. På detta sätt slipper man som kund en extra tur till Kroatien för att genomföra köpet. Med nära uppföljning från vår lokala mäklare, kan många gånger resterande aktiviteter med köpet skötas av kunden efter hemkomst till Sverige.

Sea Homes fakturerar inte för deltagande i visningsturen. Våra kunder bokar själva de flygbiljetter som bäst passar och ordnar med eventuell hyrbil. Sea Homes kan därefter vara behjälplig med bokning av hotell eller hyreslägenhet i området för visningsturens period. För de kunder som inte har tillgång till hyrbil, kan vi erbjuda lokal transport i området i samband med visningarna.

Om du är intresserad av att få veta när vi är lediga för visningar, sänd oss en e-post eller ring och berätta vilket område i Dalmatien du är intresserad av och när du vill komma.

Ladda ner gratis köpsguide!
Ladda ner gratis köpsguide!
Läs om våra tjänster!
Läs om våra tjänster!
Kom på visning!
Kom på visning!
Ta kontakt!
Ta kontakt!
Få senaste nytt!
Få senaste nytt!